Ervaring in elke tak van ons vak.

Bij Factum Fiscalis hechten we veel belang aan een persoonlijke en transparante aanpak. Het is essentieel om als vertrouwenspersoon goed te luisteren naar de noden van onze klanten. Daarom stemmen we onze diensten volledig af op de unieke situatie van elke ondernemer.

Natuurlijk zijn we ook helemaal mee: we werken met efficiënte technologische tools en werken zoveel mogelijk digitaal. Voor Factum Fiscalis is Robotic Accounting geen bedreiging, maar net een opportuniteit. Zo hebben wij meer tijd om je dossier fiscaal te optimaliseren. En jij? Jij kan je als ondernemer concentreren op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Met een gerust hart, want elk financieel aspect … dat wordt tot in de puntjes verzorgd.

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de zakenwereld: je kan bij Factum Fiscalis terecht. Onze experts adviseren en ondersteunen je in elk aspect van je bedrijfsvoering. Van accountancy en belastingadvies tot administratie. Enkele voorbeelden van onze diensten zijn:

Boekhouding.

De administratieve kant van je ondernemerschap? Daar zorgen wij graag voor. Een win-winsituatie: want wij halen er voldoening uit dat je volledige boekhouding klopt, en jij hebt een duidelijk overzicht hebt van je financiële situatie.

Fiscaal advies.

We gaan verder dan enkel ‘correcte boekhouding’. Onze specialisten kennen alle actuele fiscale wetgevingen en denken proactief mee om je belastingen te optimaliseren.

Financiële planning.

Naast de cijfers is er ook het grote plan voor je bedrijf. Van opstart tot successieplanning: samen met jou maken we een financieel plan op maat van je persoonlijke en professionele doelen.

Scroll naar boven