Werken bij Factum Fiscalis.

Kijk jij verder dan de cijfers?

Zin om te werken met klanten uit verschillende sectoren en hen te ondersteunen bij hun fiscale vraagstukken en uitdagingen? Bij Factum Fiscalis zoeken we altijd wel getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken.

Ben je niet 100% fiscaal geschoold? Ook dan ben je meer dan welkom. Want sterktes zoals communicatie of IT zijn essentieel om bruggen te bouwen tussen ons en onze klanten.

Het klopt wat ze zeggen: mee bouwen aan de verhalen van ondernemers maakt mijn job als dossierbeheerder zó waardevol.

In mijn eerste jaar leerde ik hier meer bij dan in mijn driejarige opleiding.

Het tofste aan de job? Samenwerken met gedreven mensen in een relaxte sfeer.

Wij bieden jou het beste van beide werelden.

Vind je voldoende vrije tijd een prioriteit? Geen probleem, want met onze flexibele uren blijft er in je agenda genoeg ruimte open voor je gezin. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris en kan je kiezen voor verschillende opleidingen. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om je ITAA-titel te halen? Of wil je op termijn als vennoot instappen? Alles is mogelijk. We moedigen namelijk al onze werknemers aan om zich te verder te blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Accountancy van de toekomst

Zin om de digitalisatie van de sector te vertalen in een betere service voor onze klanten?

Carrièremogelijkheden

In ons kantoor in Kapellen mag je rekenen op boeiende uitdagingen in een jonge, dynamische werksfeer.

Verder kijken dan cijfers

Zijn cijfers onze grootste bezigheid? Ja en nee. Want het zijn de verhalen van de ondernemers erachter die tellen.

Work-life-balance

Kom terecht in een jong en dynamisch team, waar hard wordt gewerkt om samen de deadlines te halen. Maar waar anderzijds work-life-balance geen loos begrip is.

Ben jij klaar voor een job bij Factum Fiscalis?

Word jij wijzer van cijfers, maar vooral enthousiast van de mooie groeiverhalen die erachter schuilen? Wil je graag deel uitmaken van een team gedreven collega’s? Zoek je een job waarin je je talenten kan laten zien en de kans krijgt om te groeien? Kijk dan zeker eens tussen onze vacatures.

Dossierbeheerder

Ben jij onze nieuwe collega-dossierbeheerder? Al bijna 30 jaar staat Factum Fiscalis klaar om klanten deskundig te adviseren op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Onze aanpak is dynamisch, efficiënt, betrokken én met een blik op de digitale toekomst.

Solliciteren

Spontane sollicitatie

Wil je deel uitmaken van een team gedreven collega’s? Zoek je een job waarin je je talenten kan laten zien en de kans krijgt te groeien? Zin in een uitdaging? Solliciteer dan spontaan.

Solliciteren
Scroll naar boven