Onze corebusiness.

Factum Fiscalis groeide uit tot een team van gedreven accountants en belastingconsulenten die gespecialiseerd zijn in fiscale dienstverlening en advies. Maar we proberen meer dan dat te bieden. Elke dag helpen we onze klanten om succesvol te zijn. Zoek je hoogwaardige fiscale dienstverlening en advies op maat? Contacteer ons dan gerust. 

Hoogwaardig advies geven op maat

Elk bedrijf is uniek. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en bieden we oplossingen die afgestemd zijn op hun individuele behoeften en doelstellingen.

Accounting in de toekomst

Innovatie is bij Factum Fiscalis een kernwaarde. Al jarenlang volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet. Dankzij de automatisatie van repetitieve processen kunnen we ons toeleggen op onze rol als adviseur.

Bouwen aan langdurige klantenrelaties

We schrijven mee aan het groeiverhaal van onze klanten, we willen hun doelen bereiken en hen ondersteunen bij elke stap. Ons succes? Dat meten we aan de hand van het succes van onze klanten.

Onze meerwaarde.

Samenwerken met Factum Fiscalis? Dan mag je rekenen op een toegewijd team ervaren accountants en belastingadviseurs. Ze kennen hun vak en zijn mee met de nieuwste fiscale ontwikkelingen.

We vinden het logisch om voortdurend te investeren in de kennis van onze medewerkers. In ons vak is levenslang leren al lang ingeburgerd. Enkel zo krijg je als klant de beste service en kunnen we je begeleiden bij de groei en ontwikkeling van je onderneming.

We zijn trots om elke dag voor onze klanten te mogen werken.

Scroll naar boven